Tweekamp Karpov – Timman in Groningen

Schaakfestival Groningen 2013

Van 21 tot en met 30 december 2013

Voor de 51e opeenvolgende maal wordt er tijdens de kerstvakantie in Groningen geschaakt. Honderden spelers reizen dan af naar het Schaakfestival Groningen 2013, dat wordt gehouden van 21 tot en met 30 december.

Tweekamp Karpov – Timman

Hoogtepunt van het schaakfestival zal zijn de promotiematch Anatoly Karpov – Jan Timman. De match wordt gespeeld op 26 tot en met 29 december. Naast deze match zullen er meerdere activiteiten met beide guests of honour worden georganiseerd. Nadere mededelingen en agenda volgen.

De plaats van deze bijzondere match, welke een waardige afsluiting belooft van de viering van het Nederland-Ruslandjaar, zal een aansprekende locatie zijn in de binnenstad van Groningen. Uiteraard is de match op beeldschermen in het Sportcentrum te volgen. Karpov en Timman zullen dagelijks een uitleg en persconferentie geven in het Sportcentrum.

Open toernooien en de Chess Challenge

De open toernooien en de Rijksuniversiteit Groningen Chess Challenge vinden plaats in het Sportcentrum van de Rijksuniversiteit en de Hanzehogeschool. De Rijksuniversiteit Groningen Chess Challenge omvat vier wedstrijden; spelers worden nog bekend gemaakt. Lees verder

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.