2e ronde Open NK Jeugd 2013

BORNE, 6 augustus 2013

Na gisteren de eerste ronde gespeeld te hebben, begon iedereen vandaag weer vol goede moed aan de tweede dag. Vandaag worden twee rondes gespeeld in de hoogste leeftijdscategorie├źn en de jongste groepen spelen zelfs drie rondes. Vandaag zijn dus de eerste verschillen ontstaan. Na drie rondes is de 11-jarige Casper Schoppen de enige met een 100%-score en daarmee de verrassende leider in de A-groep (tot 20 jaar).

Casper staat een half punt voor op Zyon Kollen en Ricardo Klepke. De hoogst geplaatste speler Adriaan de Jongh heeft vandaag twee keer gelijk gespeeld en staat daarmee al een punt achter.

In de B-groep (tot 16 jaar) is Maarten van Harten koploper met een score van 3 uit 3. Hij heeft een kleine voorsprong op zes andere spelers.

De C-groep (tot 14 jaar) kent drie leiders. Naast de favoriet Max Warmerdam, zijn ook Eelke de Boer en Lena de Kraker nog ongeslagen. Zij worden op de voet gevolgd door een groep van 7 spelers.

In de D-groep (tot 12 jaar) staat Jasper Beukema (Bel) alleen aan kop. Hij heeft nog geen punten laten liggen en heeft een kleine voorsprong op vier achtervolgers. Bij deze achtervolgers zit ook Ting Ting Lu. Zij is de koploper bij de meisjes.

De EF- en de GH-groep spelen samen (tot 10 jaar en tot 8 jaar). Na vier rondes zijn er vier leiders met een 100% score. Dit zijn Jonas Hilwerda, Nathaniel Faybish, Siem van Dael en Lucas Nguyen. In de groep tot 8 jaar zijn Constantijn Beukema (Bel) en Vanessa Wiemann (Dui) de koplopers. Zij hebben een score van 3 uit 4.

Morgen volgt weer een spannende dag. De belangrijkste wedstrijden zijn live te volgen op onze website: www.onjk.nl.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.