Lena de Kraker 1e kampioen ONJK

Met nog één ronde te gaan in de oudere groepen en nog twee rondes in de jongere groepen is er slechts één kampioen bekend.

Bij de meisjes tot 14 jaar (C-groep) is Lena de Kraker kampioene geworden. Met nog één ronde te gaan is zij niet meer in te halen.

Titelverdediger Zyon Kollen gaat de laatste ronde in als koploper van de A-groep. Hij verloor weliswaar de kraker tegen Adriaan de Jongh, maar won in de middagronde met een mooie combinatie van Jouke Bakker. Medekoplopers Adriaan de Jongh en Ricardo Klepke speelden gelijk. Hierdoor hebben zij, met nog één ronde te spelen, een half punt achterstand. De Enschedese Zyon kan dit jaar voor de vijfde keer kampioen worden!

De B-groep wordt nog steeds geleid door Maarten van Harten. Hij won enigszins gelukkig, maar wel mooi van Veron Roesink. Met nog één ronde te gaan heeft hij nu een punt voorsprong op Thomas Mollema en Wessel Braggaar. Ondanks een nederlaag blijft Louise Beukema bovenaan staan bij de meisjes.

In de C-groep is het erg spannend. De koppositie wordt gedeeld door Sourav Bhattacharjee, Eelke de Boer en Rolf Corstjens. In de laatste ronde moeten Rolf en Sourav het tegen elkaar opnemen. Bij de meisjes is Lena de Kraker zeker van het kampioenschap. Met nog één ronde te gaan is zij niet meer in te halen.

In de D-groep heeft Jasper Beukema ook vandaag weer al zijn wedstrijden gewonnen. Met nog twee wedstrijden te gaan kan hij alleen nog maar worden bijgehaald door Sjoerd van Roon. Iris Schelleman blijft aan kop bij de meisjes.

Nathaniel Faybish uit België is de nieuwe koploper in de EF-groep. Hij deed dit door een overwinning op zijn broertje Benjamin, terwijl Jonas Hilwerda eerder op de dag al van Benjamin had verloren. Nathaniel heeft nu een half puntje voorsprong op Jonas. Bij de meisjes staan Arjuna Bertholee en Circe Janse bovenaan.

In de GH-groep blijft Miguel Ange Garceran Wang (Hong Kong) de leider. Met een uitstekende score van 8 uit 11 staat hij zelfs mee in de top van de EF-groep. Vanessa Wiemann is nog steeds koploper bij de meisjes.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.