Over maaltijden en andere zaken…

Een wat vreemde tweede dag met de ronden twee en drie. Daar waar de ene grootmeester (Sipke Ernst) in de tweede ronde zijn eerste partij speelde ontbrak dit keer de andere (Yge Vissers rentree gaat gepaard met lezingen en simultaan geven). Enfin, in ieder geval zijn er twee spelers na drie ronden met de maximale score van 3 punten: IM Erik Hoeksema en Milan Mostertman.

Vlak daarachter beide grootmeesters en nog een rijtje titelhouders. Voorwaar lijkt het kaf nu van het koren gescheiden en gaat het in het weekeinde bij de laatste vier ronden enorm erom spannen wie het hoofd koel kan houden.

In de tweede ronde verraste Bram Klapwijk opnieuw door ietwat fortuinlijk (lieg ik, dan lieg ik in commissie) van Bonno Pel te winnen. In de derde ronde kwam voor Klapwijk een einde aan zijn droomstart, omdat Milan Mostertman in een goede vorm steekt. Lees verder (pdf)…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.