EK Jeugd: goede start WFM Kazarian en Kevlishvili

De stad Budva in Montenegro is het decor van het Europees Kampioenschap schaken voor diverse jeugd categorie├źn. Het toernooi is zaterdag 28 september begonnen en zal de winnaars bekendmaken na de laatste ronde op 8 oktober. De KNSB heeft een afvaardiging van 18 schakers en schaaksters uitgezonden, waar WFM Anna-Maja Kazarian en Robby Kevlishvili deel van uit maken.

WFM Anna-Maja Kazarian opent het toernooi met twee overwinningen. Robby opent eveneens ongeslagen, met de eerste ronde een remise als resultaat. Via onderstaande link zijn de uitslagen, indeling en scoretabellen te vinden. Evenals een tabelletje met linken naar toernooisite, inclusief de verrichtingen van de Nederlanders. De KNSB houdt tevens een blog bij, waarin u onder meer kunt lezen dat we het hier aan de kust niet slecht treffen met de weersomstandigheden.

Uitslagen, indeling en scoretabellen

‘Uitzendingen’ (blog van de KNSB)

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.