EK Jeugd – 7e ronde: ijsjesgrens niet bereikt

Op het moment dat de auteur in Tilburg in de laatste twee kilometer van een wegwedstrijd over 20 km snelwandelen zit worden in Budva de klokken aangezet voor de zevende ronde van het EK Jeugd en staan de Nederlandse schakers en schaaksters weer voor een mooie klus, waarbij de achttien gespeelde partijen zeven punten voor de Nederlanders oplevert.

WFM Anna-Maja Kazarian houdt aansluiting met het leidende trio door één van hen op remise te houden. Robby Kevlishvili loopt voor het eerst in dit toernooi vast op een tegenstander en verliest zijn partij. Ook in zijn groep heeft het leidende trio zes punten, terwijl Robby daar op een vol punt op volgt. De achtste ronde partij van Anna-Maja zal op maandag vanaf half vier live te volgen zijn. Op de KNSB-blog staat nu vooral een verwijzing naar een verslag over het Vierlandentoernooi.

Uitslagen, indeling en scoretabellen | KNSB-blog

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.