Werklunch met Jeroen van den Berg

Een werklunch met directeur Jeroen van den Berg van het schaaktoernooi van Nederland: het Tata Steel Chess Tournament. Waarom is schaken niet meer op televisie? We bellen even met schaker en presentator Hans Böhm die vroeger op televisie uitlegde welke speler waarom wat had gedaan. Luister de uitzending….

1 Comment

  1. Avatar
    Jan Willem Duijzer oktober 12, 2013

    Respect voor de klassieke vorm van Tata en voor de toernooidirecteur, maar de opvatting dat schaken zichzelf wel verkoopt vind ik voor discussie vatbaar. De uitstapjes naar Rijksmuseum en Eindhoven zijn blijkbaar niet door Jeroen bedacht..

    Ik vind dat soort vernieuwingen niet alleen noodzakelijk, maar ook geniaal en voor uitbreiding vatbaar.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.