Foto van de week (4)

Erik Hennink met de fruitmand

Iedere deelnemer krijgt een Amaryllisbol cadeau. Deze bloeit omstreeks Kerst

Al 24 jaar wordt er in ’s Gravenzande een rapidtoernooi gehouden met voor iedere deelnemer een Amaryllis cadeau! De prijzen zijn in natura met veel bloemen en grote fruitmanden. Vorig jaar was Erik Hennink (Messemaker 1847) de winnaar, hij ging niet alleen met een beker, maar ook met grote fruitmand naar huis. De voorgaande edities waren altijd sterk bezet en in 2010 gewonnen door (IM) Jan Willem de Jong, het jaar daarvoor door zijn vriendin (WGM) Bianca Mühren.

Aankomende zaterdag 9 november 2013 wordt het toernooi voor de 25e keer gehouden en daar zal ik ook weer bij zijn.

Foto in hoge resolutie”>

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.