Veendam/HSP combinatie dendert door

In de PROMOTIEKLASSE van de NOSBO heeft de Veendam/HSP combinatie een grote stap gezet richting het kampioenschap. Het niet zo misse Hoogeveen werd met maar liefst 6,5-1,5 afgedroogd. Dat stimuleerde tot een verslag in dichtvorm door Johanan die Sinterklaas nog niet van zich kon afschudden.

De concurrentie moet nu komen van Sissa 3 welke een overwinning op Leek boekte (5-3) Dit vooral dankzij de 3,5 punten aan de onderste vier borden. Bovenin kregen ze klop. www.jsvsissa.nl/index2.htm Sissa 3 heeft twee punten achterstand, maar dat komt omdat ze een ronde vrij waren. De drie wedstrijden die ze hebben gespeeld hebben ze alledrie gewonnen.De overige twee wedstrijden eindigden in een 4-4 gelijkspel

Van der Linde – Haren werd gespeeld op vrijdag de 13e en dat gaf aanleiding tot het volgende verslag van van der Linde www.schaakclubvanderlinde.nl/de-waanzin-van-bijgeloof/.

Ook Unitas en Oostermoer speelden gelijk en dat is wel volgens verwachting gebaseerd op de gemiddelde rating. Beide teams zijn hierdoor van de nul af, maar beiden schieten er ook niet erg mee op, want ze blijven gezamenlijk onderaan staan.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.