Zesde ronde schaakfestival Groningen

Vandaag zat de zaal helemaal vol. Ook degenen die Tweede Kerstdag op een niet-schaak manier doorbrachten waren er vandaag bij. Hoewel sommigen nog wel moeite hadden om in de juiste instelling te komen. Uw reporter vindt het zelf ook moeilijk om na twee dagen uitgebreid tafelen niet in slaap te vallen. En achter een schaakbord kun je zo wegdromen om vervolgens tot de ontdekking te komen dat je toch wel weinig tijd over hebt. En dat terwijl je in de opening vaak te snel gaat spelen waardoor je te laat in de gaten hebt dat je had moeten opletten.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.