Fotoverslag Schaakfestival Groningen 27 december 2013

Anatoly Karpov signeert kennelijk met plezier mijn toernooiboek!

Al vele jaren was ik van plan naar Groningen te gaan om te fotograferen. Nu Anatoly Karpov en Jan Timman in het Gronings Museum een tweekamp spelen, wist ik het, nu of nooit. Het is toch fantastisch dat de organisatie met in het bijzonder toernooidirecteur Jan Colly hier, in deze crisistijd, waar de sponsoren niet in rijen staan opgesteld, dit voor elkaar heeft weten te krijgen. Chapeau met een Hoofdletter. In het Museum mag niet geflitst worden, daarom zijn de foto’s niet van de beste kwaliteit, maar dat mag de pret niet drukken. Na anderhalf uur in het museum doorgebracht te hebben, met de bus naar het sportcentrum waar Jan Werle en Nick Maatman ook een tweekamp spelen en nog eens 350 schakers in verschillende ratinggroepen. Ik heb ze niet allemaal voor de lens gehad, maar het is een – denk ik – aardige impressie geworden. Lees meer…..

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.