Hsp/Veendam op rozen

in de promotieklasse is afgelopen week de vijfde ronde gespeeld. Het wordt dit keer een beetje scorebord journalistiek. Uw reporters waren niet bij alle wedstrijden aanwezig en de verslaglegging kunnen we ook nog niet veel uithalen, domweg omdat die er nog niet zijn. Blijkbaar wacht men eerst de volgende clubavond af om de wedstrijd door te spreken voordat er een verslag komt.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.