1e klasse A – 4e ronde: SHTV 2 aan de leiding

In de vierde ronde in de 1e klasse A is in een periode van tien dagen afgewerkt, met drie wedstrijden tussen twee ploegen die na drie ronden bij elkaar in de buurt staan in de ranglijst.

In het Nationale Schaakgebouw is de wedstrijd tussen DD 4 en koploper WSC 3 waar Max van Herpen over schrijft, terwijl in Gebouw Hofrust tussen Rijswijk en SHTV gestreden wordt met de kans om alleen aan de leiding te komen. De ploeg van SHTV 2 slaagt in hun missie, waar Karl Baak verslag van doet. In het centrum van Den Haag was er strijd in de staart van deze klasse, waarbij Schaakhuis een knappe overwinning boekt op Pomar. Gerard Arp maakt verslag van een bezoek van Promotie 3, dat kwam, zag en overwon.

De vijfde ronde zal in februari in een periode van negen dagen afgewerkt worden.

Uitslagen, verslagen en programma

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.