Eerste klassen Nosbo

Klasse 1A

In deze klasse werd er vooral gekeken naar de wedstrijd tussen ESG-2 en Staunton-3. Wie zou de achtervolging volhouden op Assen 2. Staunton had al drie verliespunten, ESG 2 slechts één. En ESG-2 moet in de laatste ronde nog tegen Assen 2. Voor de spanning was het beter als ESG-2 won. Daar keken de Stauntonspelers natuurlijk niet naar, die wouden gewoon winnen. ESG-2 won echter met 5-3.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.