74e Daniel Noteboom toernooi

Met nog 11 dagen te gaan staat het aantal inschrijvingen reeds op 196. Waar gaat dit heen? Wil iedereen graag aanwezig zijn bij de 119e verjaardag van LSG, op 2 maart a.s.? Voorlopig hanteren we nog geen inschrijvingsstop, maar juist het credo hoe meer zielen hoe meer vreugde. En hoe meer extra prijzen we kunnen uitkeren, want aandeelhouders hebben bij ons niks te vertellen.

In de bovenste regionen van de lijst zien we dit jaar opnieuw de naam van Ulf Andersson, in goed gezelschap van oud-winnaar en huidig LSG-er Predrag Nikolic. Deze wereldtoppers van weleer zullen hun handen vol krijgen om al het Nederlandse, al dan niet aanstormend, talent van zich af te houden. Ook in de B- en C-groep zien we nu al een mooi deelnemersveld, waarbij vooral het enorme aantal C-groepers in het oog springt. Op zich begrijpelijk, aangezien de sfeer in deze groep elk jaar heel bijzonder genoemd mag worden.

Wij van de organisatie hebben er weer zin. Mocht u zich willen aanmelden, doe dit dan uiterlijk op donderdag 27 februari a.s. Meer info op de website van LSG. Graag tot ziens in Leiden!

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.