KNSB-competitie – 8e ronde: de verslagen

Discendo Discimus boekt een eerste seizoenszege, terwijl DSC Delft 2 voor het eerst geen matchpunten aan de KNSB-ronde overhoudt.

De eerste reserve van DSC ondervond de tegenstand van een RSR Ivoren Toren dat de punten hard nodig had, maar ligt nog op titelkoers en heeft in de slotronde genoeg aan één matchpunt. Voor het vierde van de Delftse Schaakclub is het doek gevallen: dat team zal komend seizoen in de promotieklasse van de Haagse Schaakbond spelen. Het eerste en het derde van DSC is veilig.

De Westlandse Schaakcombinatie deed goede zaken tijdens het uitstapje in Hilversum en mag in de slotronde nog een dagje serieus aan de bak om in de 2e klasse te blijven.

In de slotronde zal er genoeg te beleven zijn op verschillende locaties. In het Nationale Schaakgebouw zullen er twee wedstrijden zijn tussen twee degradatiekandidaten. Waarvan één streekderby tussen de thuisploeg en de bezoekers van Promotie uit Zoetermeer. In Delft zullen daarentegen de champagneflessen klaargezet worden.

Overzicht en verslagen op HSB-site

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.