Inschrijving Open Nederlandse Jeugdschaak Kampioenschappen (ONJK) geopend

De stichting Caïssa organiseert ook dit jaar het Open Nederlands Kampioenschap schaken voor de jeugd (ONJK). Het toernooi wordt van 4 tot en met 9 augustus gehouden in sportcomplex ’t Wooldrik te Borne. Een hele week zullen circa 250 schakers uit binnen- en buitenland strijden om het kampioenschap van Nederland. De inschrijving is weer geopend en ruim 70 jeugdige schakers hebben zich al aangemeld. Voor de Nederlandse deelnemers zijn maximaal 18 plekken te verdienen voor de Nederlandse Kampioenschappen in verschillende leeftijdsklassen.

Over het toernooi

Het toernooi wordt al weer voor de 40ste keer in Nederland georganiseerd, waarvan 23 keer in Twente. De gemeente Borne en het adviserende platform de BLOS (Bestuurscommissie Lichamelijke Opvoeding en Sport) steunen het toernooi door de zaal ter beschikking te stellen.

Het toernooi wordt gehouden onder auspiciën van de KNSB en ook zij hebben er hun goedkeuring aan gegeven.

Voor meer informatie: www.ONJK.nl.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.