41e OKU sterk bezet

Komend weekend wordt het 41e Open Kampioenschap van Utrecht (OKU) gehouden. Nu de deelnemerslijst vorm krijgt belooft het een spannende strijd te worden.

Er zijn drie grootmeesters (Lalic, Peng en Visser), maar een walk-over zal het zeker niet worden. Niet alleen doet er veel jong talent mee, ook heeft de Belgische krachtpatser Mher Hovhanisian (foto bron schaakfabriek.be) zich ingeschreven. En de traditie leert dat de toernooiwinnaar zich vaak pas een dag van tevoren meldt.

Het OKU is niet alleen bedoeld voor toppers: in alle drie de groepen kunnen we een boeiend gevecht verwachten. Iedereen is van harte welkom om zich in te schrijven via www.paulkeres.nl/oku. Bezoekers zijn uiteraard ook van harte welkom, en wie zijn huis niet uit wil komt niet tekort: elke ronde zullen 16 liveborden zicht geven op de actuele ontwikkelingen. Voor de bezoekers staan boekenstalletjes en een heuse commentator klaar. Het OKU wordt mede mogelijk gemaakt door de Landelijke Belangen Vereniging (www.lbv.nl), de vakbond voor iedereen.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.