Ben van Geffen RSB Seniorenkampioen 2014

Spijkenisse, zaterdag 24 mei 2014

Tijdens het RSB Open Seniorenkampioenschap, het feestje dat Simon van der Beek al twintig jaar organiseert, prolongeerde Ben van Geffen zijn titel. Ben kwam om zijn titel te verdedigen en dat lukte wonderwel. Twee remises moest hij toestaan aan Jan Seeleman en Paul Wilhelm. Hij won van Arie de Jong, Henk Timmermans, Jaap Staal, Symon Algera en Peter Holscher. Herman Stakenburg won groep 2 en groep 3 werd gewonnen door Ruud Bosch. Traditiegetrouw waren er voor alle groepen flessen jenever en wijn als prijzen. Het toernooi werd mede mogelijk gemaakt door De Schaak Veste, voor alle deelnemers een lunch en leden van De Schaak Veste speelden gratis mee en kregen twee consumptiebonnen. Rest mij nog Simon, Ruud en SV Spijkenisse te bedanken voor de voortreffelijk organisatie. Lees meer……

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.