8e BPB Limburg Open – 3e ronde: remise hoogst haalbare deze ronde

De tweede toernooidag zit erop, waarbij de deelnemers vanuit de haagse schaakbond ondervinden dat hun tegenstanders er geen saaie potjes op nahouden. Met als resultaat dat er een tweetal schamele remises op te tekenen zijn.

In groep C gaf de tegenstander van René Weerts een week eerder tijdens het Open Kampioenschap van Utrecht al aan dat er rekening met haar gehouden dient te worden. Voor René levert dit de tweede verliespartij in dit toernooi op.

Ook in groep B gaan alle partijen van de hsb-leden verloren, terwijl Rob van Helvoort en Marijn den Hartog in groep A een remise bereiken in hun spel tegen hun opponenten. Michaël van Liempt boekt zijn tweede verliespartij tijdens dit toernooi.

Uitslagen, standen, indeling en spelersinformatie op hsb-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.