8e BPB Limburg Open – slotronde: L'Ami wint toernooi op indrukwekkende wijze

Erwin l’Ami wint de achtste editie van het de Limburg Open op indrukwekkende wijze. De maandagochtendpartij – twee pionnen achter en gewoon winnen – is er een die de moeite van het naspelen waard is. Remise in de slotronde volstaat voor ongedeelde toernooi winst met zes uit zeven.

Rob van Helvoort slaagt erin zijn toernooi met een zege af te sluiten en op vijftig procent te komen. Marijn den Hartog en Michaël van Liempt verliezen zondagmiddag, maar behouden een positieve overscore.

In de B-groep sluiten Jan Willem Koelmans en Ed Eveleens af met remise, terwijl Jaap van den Berg nog even uit haalt. Ed Eveleens scoort een positieve TPR, terwijl Jan Willem en Jaap lichte averij oplopen. René Weerts bereikt een overwinning in de slotronde van groep C, maar kan de relatief zware averij qua TPR niet meer neutraliseren.

Uitslagen, eindstand en spelersinformatie op hsb-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.