Nieuwe Sponsoren Open NK Schaken Dieren

DIEREN – Stichting Open Nederlands Kampioenschap Schaken heeft 3 nieuwe sponsoren gekregen voor de kampioenschappen van 2014 te Dieren, ondertekening van de overeenkomsten heeft feestelijk plaats gevonden, woensdagmiddag 23 april om half zes in Zalencentrum – Schouwburg en Grandcafé Theothorne, te Dieren. Desvìo Design zal voor het kampioensschap in 2014 een eigen huisstijl ontwikkelen voor het Open Nederlands Kampioenschap Schaken. Jos Rochette van het in Dieren gevestigde communicatieadviesbureau Desvìo Design tekent voor de ontwikkeling ervan.

Schaakliefhebbers herkennen in het nieuwe beeldmerk een ‘dubbele paardensprong’ maar tegelijkertijd ook een schaakspeler die achter een schaakbord zit. Het bestuur van het Schaaktoernooi is erg enthousiast over het ontwerp. Jos Rochette werkt al vijfentwintig jaar als communicatieadviseur en zijn ontwerp is een cadeau voor het Dierense schaaktoernooi ter gelegenheid van zijn jubileum.

In de bijbehorende sponsorovereenkomst biedt Desvìo Design aan het nieuwe ontwerp nader toe te passen op alle uitingen die bij het Open Nederlands Kampioenschap Schaken nodig zijn. Op zijn website www.desvio.nl laat Jos Rochette werk uit de afgelopen jaren zien en licht hij zijn persoonlijke wijze van werken toe aan de hand van zes beloften die hij in voor zijn opdrachtgevers wil nakomen. Lees meer…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.