Robby Kevlishvili winnaar OPKZ 2014

Robby Kevlishvili winnaar Open PK van de Zuid-Hollandse Eilanden

Hellevoetsluis, zaterdag 21 juni 2014

Schaakvereniging De Pionier organiseerde zaterdag 21 juni het jaarlijkse schaaktoernooi voor jong en oud in Hellevoetsluis voor de volwassenen het Open Persoonlijk Kampioenschap van de Zuid-Hollandse Eilanden (OPKZ) en voor de jeugd Jan Zwart Jeugdschaaktoernooi. Tevens was een dag eerder, het 40 jaar geleden, dat de club is opgericht (PROFICIAT). Iedere deelnemer kreeg bij de inschrijving een pen met inscriptie en een consumptie aangeboden. Ik speel bij vele zaterdag toernooien en maak dan natuurlijk ook foto’s, bij dit toernooi was het de eerste keer dat ik erbij was en dat is mij bijzonder goed bevallen, niet alleen de gezellige sfeer, maar ook wist ik in groep C als eerste te eindigen. Ik hoor dikwijls als ik speel en fotografeer en slecht scoor, ,,Ab je bent teveel met andere zaken bezig", ik ben het daar nooit mee eens en dit logenstraft het dus, ik heb ook vandaag 140 foto’s gemaakt dus….. Lees meer…..

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.