30e Open van Geraardsbergen

Voetbal of niet, het wordt hoog tijd om in te schrijven voor het 30ste Open internationaal schaaktoernooi van Geraardsbergen.

Het organisatieteam koos voor behoud van de succesformule die de laatste vijf jaar van toepassing was: de prachtig gelegen en welbekende locatie, het mooie weer, 9 ronden Zwitsers, een eerste prijs van € 600, 2 bye’s voor telkens een half punt kunnen gevraagd worden tot en met de 7e ronde, een gamma aan rating- en andere prijzen die bovendien lichtjes zijn gestegen. Elke dag is er een avondprogramma dat openstaat ook voor niet-deelnemers, met op zondag de ‘zomerblitz’, en op maandag en dinsdag een ‘rapid’.

Tijdens de prijsuitreiking op woensdag is er een kleine lunch voorzien die inbegrepen is in het inschrijfgeld.

Wegens het gedwongen forfait van de plaatselijke favoriet, winnaar van de laatste twee edities en kampioen van België Tanguy Ringoir (hij neemt op dat ogenblik deel aan de olympiades in Tromsø en wij zullen er alles aan doen om de ‘live’ ook ter plaatse uit te zenden) ligt het veld open voor een tiental Belgische experts die zich zullen moeten meten met een handvol sterke Nederlanders die al op de deelnemerslijst staan.

Alle informatie op de VPTD site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.