16e Open Internacional d'Escacs de Sants – 5e ronde: Den Hartog boekt derde overwinning

Marijn den Hartog weet in de vijfde ronde de aanpak van de zwarte formatie van FM Daniel Sorm te weerleggen. Sorm bracht 2312 ratingpunten mee uit Monaco. Dit resultaat brengt Marijn op 3½ punten, waarmee hij op een 76e positie staat op 351 deelnemers. In de zesde ronde neemt Marijn het op tegen de Peruaanse Internationaal Meester Jonathan Cruz.

Groep A heeft na vijf ronden één koploper die met 5 punten op een honderd procent score staat, gevolgd door elf schakers die op 4½ punten staan. Eén van hen is de Nederlander Quinten Ducarmon, die in de vijfde ronde voor het eerst tijdens dit toernooi genoegen diende te nemen met remise. Een half puntje verder treffen we weer een Nederlander: David Klein van de Kennemer Combinatie kan de aanpak van de Duitse Grootmeester Martin Kraemer niet weerleggen en blijft op vier punten staan. Resultaten van deelnemende Nederlanders en Belgen in groep A en B zijn te vinden in de hoek van de toegevoegde spelersinformatie in de publicatie op de site van de Haagse Schaakbond.

Informatie op hsb-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.