ECC 2014: GM Giri en Pijpers spelen voor hun teams

In Bilbao draait nu het European Club Cup: het Europees kampioenschap voor clubteams. Vanuit Nederland zijn teams van En Passant, LSG en HMC Calder naar de Baskische stad afgereisd om ons land te vertegenwoordigen. DSC-er GM Anish Giri speelt in Bilbao voor SOCAR Azerbaijan in de hoogst geplaatste formatie van de vijftig deelnemende clubteams. Arthur Pijpers van Botwinnik komt uit voor het team van LSG.

De eerste ronde is op zondag 14 september gespeeld. LSG wist twee matchpunten te scoren, waarbij er een overwinning te noteren viel voor Arthur Pijpers. GM Anish Giri won zijn partij voor SOCAR Azerbaijan. En Passant en HMC Calder verloren hun wedstrijden, waarbij de prestaties van Manuel Bosboom (winst) en David Miedema (remise) opvallend zijn.

Informatie op de HSB-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.