ECC 2014 – 4e ronde: SOCAR Azerbeidzjan alleen aan de leiding

Het team van GM Anish Giri wint met groot verschil van het Tsjechische G-Team Novy Bor en zet deze ploeg op twee matchpunten achterstand. Giri wint zelf zijn partij vlotjes in 27 zetten. De Azerbeidzjanen gaan alleen aan de leiding met 8 matchpunten en worden gevolgd door een kwartet ploegen met 7 punten. Vanmiddag staat de strijd tussen de nummer 1 uit Azerbeidzjan en de nummer 2 uit Italiƫ op het programma.

HMC-Calder verslaat de Luxemburgse opponent uit Echternach en komt op vier matchpunten. Evenals LSG, dat een gelijkspel afdwingt tegen de Zweedse ploeg SK Rockaden. De overwinningen van GM Friso Nijboer en WGM Zhaoqin Peng zijn niet voldoende om de formatie van En Passant matchpunten over te laten houden aan hun strijd tegen de Oostenrijkse SK Hohenems.

Overwinningen zijn er ook voor Loek van Wely in een van de partijen die in de publicatie op de HSB-site bereikbaar zijn. Ook de remisepartijen van Erwin l’Ami, Robin Swinkels en Martijn Dambacher zijn daar te vinden. De overwinningen van Dr. Jan Michael Sprenger en Jan Willem van de Griendt vielen buiten de live-borden.

In de linker hoek zijn publicaties van Raoul van Ketel (LSG) en een viertal uitgebreide lezenswaardige publicaties op Schaaksite bereikbaar gemaakt.

Informatie op de HSB-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.