KNSB-competitie: aftrap zaterdag 27 september

Komende zaterdag staat de eerste ronde van de KNSB-competitie seizoen 2014-2015 op het programma. De Haagse Schaakbond is met negen ploegen vertegenwoordigd. Het verschil ten opzichte van het vorige seizoen is dat het vierde van de Delftse Schaakclub heeft plaats gemaakt voor het vlaggenschip van Schaakcombinatie HTV.

Acht van de negen teams spelen een thuiswedstrijd, dus als u zin hebt om een wedstrijd te bezoeken zijn er volop mogelijkheden in de regio. De acht thuisspelende teams spelen verspreid op vijf locaties, afwisselend gelegen in Den Haag, De Lier, Rijswijk en Delft. Met op enkele locaties neven-evenementen, waaronder het supporters snelschaaktoernooi bij Schaakcombinatie HTV.

Programma-informatie op de hsb-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.