Hans Böhm wint geslaagd 10e Laren Kroegsnelschaaktoernooi

Maandag 13 oktober is voor de 10e keer het Laren Kroegsnelschaaktoernooi gespeeld in Café Restaurant ‘t Bonte Paard, een jubileum editie. Hans Böhm wint het toernooi, nipt voor Dick de Graaf die tweede werd, derde werd Kevin van Brummelen met 6,5 punten en oud-winnaar Marcel Janssen met net zoveel punten. Hans en Dick waren beiden op 7,5 punten uit 9 geëindigd. Ondanks Dick’s surplus op basis van WP/SB punten werd meteen besloten een barrage te spelen om de winnaar te bepalen. Het werd nog een spannende strijd waar Dick met een overwinning begon maar Hans vervolgens twee maal wist te winnen en het toernooi, net als vorig jaar naar zich toetrok. Op de website (www.larenseschaakclub.nl vind u de complete einduitslag.

De ambiance, het spelersveld en de opzet van het toernooi zorgden weer voor de ontspannen, oergezellige sfeer waarom het toernooi inmiddels bekend staat. Met 32 deelnemers was een nieuw record geboekt wat dat betreft. Dit werd ook mogelijk gemaakt omdat er een extra speelzaal beschikbaar was.

Uiteindelijk kreeg de nummer 1 het bekende en begeerde Paardje (trofee) en kregen de nummers 1 tot en met 10 een prijs in natura, aangezien het de 10e editie was. Er werd traditiegetrouw ook een poedelprijs uitgedeeld voor de laatst geëindigde.

Zie op de site ook het weer geweldige ingebrachte (sfeer-)verslag van vaste deelnemer Robert Krouwel! Via de site komt u ook bij de uitgebreide fotosectie terecht.

Wij willen u wijzen op deel 2 van dit Dubbeltoernooi, dit is het Rapid toernooi welke op zaterdag 25 oktober a.s. plaatsvindt. Schrijf u in via:

– P.H. Voortman: 035 – 5386596, Derkinderenlaan 19, 1251 EK, Laren NH / J.P. van Wijk: 06-45340172

– Een mailtje naar

- Aanmelden op de speeldag zelf bij de zaal kan ook, u wordt dan verzocht dit een half uur voor aanvang van het toernooi te doen, aanmelding vooraf geniet wel de voorkeur.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.