Univé op vrijdag

Amateurgroepen:

Alle aandacht in de ochtendgroep ging natuurlijk uit naar het duel van koploper Jasper Seelemeijer en achtervolger Willem Boontje. Het werd een spannende strijd die gewonnen werd door Willem Boontje (zie eindstelling hieronder). Jammer voor Seelemeijer maar voor het toernooi betekent het dat er nu vier koplopers zijn, die morgen het onderling gaan uitvechten. Mochten beide partijen in remise eindigen dan staan er vier achtervolgers op een halfje achter die hiervan graag willen profiteren.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.