Prima overwinning van Dubbelschaak op WLC

De Dubbelschakers boekten tijdens de 2de ronde van de externe competitie in klasse 3H een uitstekende overwinning door WLC met 6-2 te verslaan. Deze overwinning leverde de Boxtelse schaakclub vroeg in het seizoen al de ongedeeld 1ste plaats op!

WLC heeft enkele "zware jongens" aan de topborden. Het was daarom zaak voor de Dubbelschakers in ieder geval daar niet verliezen en de punten te pakken op de staartborden. Het verliep echter nog beter. Zowel op de topborden als aan de staart werden punten gepakt en niemand verloor.

De uitslag is aardig volgens hoe het partijverloop er uit zag. Geen al te gekke dingen, op de partijen van Camiel Peerlings en Michel van der Stee na dan. Voor het volledige verslag met veel partijen en foto’s, klik hier.

Op de foto hieronder teamcaptain Martien van der Meijden die bezig is met een mooie overwinning.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.