NOSBO teams in 4e ronde KNSB

Zaterdag was weer de vierde ronde van de KNSB. De noordelijke clubs deden het niet allemaal goed, maar Groninger Combinatie 4 klopte wel koploper Sneek. Omdat ook de Spassky’s verloren staat Sissa 2 op bordpunten bovenaan in 3A. Wel met vier andere teams.

De volgend ronde is pas in februari, maar daarvoor is natuurlijk het Schaakfestival in Groningen en het Tata-steeltoernooi in Wijk aan Zee. In Groningen zijn er veel aktiviteiten en er zijn zelfs aktiviteiten waarmee u uw vrouw mee kunt nemen. Lees ook het artikel over de voorstellingen van Satie. Twee voorstellingen (één in het Nederlands en één in het Engels)

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

2 Comments

  1. Avatar
    sake jan de boer december 16, 2014

    ‘ … zelfs aktiviteiten waar u uw vrouw mee kunt nemen’. Jaja, er gaat niet boven Groningen.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.