Erik Satie en schaken

Erik Satie

In de Kerstvakantie worden er een tweetal unieke voorstellingen verzorgd rond de Franse Componist Satie,

De twee voorstellingen worden gegeven in de Remonstrantse kerk te Groningen. Gea Passies en Johanan Havinga verzorgen een muzikaal programma rondom de Franse componist. Met pianomuziek, verhaal en zang, in combinatie met film en dans. De film in de voorstelling speelt zich af in een café waar een schaakspel centraal staat.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.