Groningen derde dag

Mijn verslag is wat later doordat ik toch beslist de voorstelling over Satie wilde bijwonen. Niet alleen omdat Johanan Havinga (sterspeler bij HSP/Veendam) de pianospelende helft is van het duo Passies en Havinga dat de voorstelling verzorgde. Neen, ik wou weten wat schaken te maken heeft met Erik Satie. Nu dat is mij duidelijk geworden. Wilt u dat ook weten dan moet u toch echt een voorstelling bezoeken. Het programma is te vinden op de site van Passies en Havinga.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.