Olympisch vrouwenschaakteam moedigt Anne Haast aan

Anne Haast werd bij aanvang van haar partij tegen Valentina Gunina vanmiddag aangemoedigd door de leden van het Olympisch vrouwenschaakteam, waar Anne zelf ook deel van uitmaakt. Voor de gelegenheid gingen ze allemaal in het oranje gekleed. Het Olympisch team opende de 8e ronde van het Tata Steel Chess Tournament.

Olympisch vrouwenschaakteam bij de aanvang van de partij tussen Anne Haast en Valentina Gunina

Het Tata Steel Chess Tournament vindt van 9 tot en met 25 januari plaats in Wijk aan Zee. Tijdens het toernooi wordt er door de Tata Steel Masters ook een ronde in Rotterdam (15 januari) en Den Haag (21 januari) gespeeld.

Het speelschema van de Tata Steel Masters en Tata Steel Challengers en overige informatie over het Tata Steel Chess Tournament is te vinden op www.tatasteelchess.com. Volg ons ook via Twitter (@TataSteelChess), Facebook (TataSteelChess) en Instagram (TataSteelChess)

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.