Simultaanevenement Stadhuis Den Haag op 26 januari 2015

Voor de 4de keer in successie organiseren de Russische Ambassade, Gemeente Den Haag en de Haagse Schaakbond dit bijzondere evenement dat dit jaar wederom zal plaatsvinden in het Atrium van het Haagse stadhuis. Ook dit jaar kunnen weer honderdtwintig schakers het opnemen tegen de Internationale toppers Sergey Tiviakov, Vladimir Potkin en Anish Giri!

Burgemeester Aartsen, bijgestaan door Alexander Munninghoff en GM Anish Giri

Leden van de Haagse Schaakbond en van buiten de Haagse Schaakbond kunnen zich aanmelden via de link onderaan dit artikel.

Alleen spelers met een rating lager dan 2200 kunnen zich inschrijven.

Het evenement wordt georganiseerd ter promotie van het schaken in de Haagse regio en ook ter stimulering van het jeugdschaken. Aan het jeugdschaken wordt veel aandacht besteed in het beleid van de HSB. Hierbij zullen er de komende jaren nieuwe activiteiten op het programma komen, waaronder een schoolschaakproject.

Van de drie simultaangevers Anish Giri, Sergey Tiviakov en Vladimir Potkin is de laatste een nieuwe naam. Hij heeft de Russische nationaliteit is 32 jaar. Zijn rating is 2608, waarmee hij een rol van betekenis speelt in de Tata Steel Challengers groep.

Vanaf 17.00 uur is het stadhuis voor aanmelding geopend via de hoofdingang. Aan de zijde van Spui en Bibliotheek. Bij betreding stadhuis zal de inschrijftafel duidelijk zichtbaar zijn.

Aanmelding is van 17.00 tot 18.00 uur. Deelname is wederom volledig gratis. Bij verhindering of te laat komen is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen met Dimitri Karagantcheff. Hij organiseert het simultaanevenement en is te bereiken via 06 – 23 62 63 10.

Rond 18.30 uur zal de simultaan beginnen.

Samengevat

17.00 – 18.00 u
Aanmelding
18.00 – 18.30 u
Koffie & thee buffet voor deelnemers en toeschouwers. Eén per persoon.
18.30 u
Aanvang simultaan
18.30 u
Mogelijkheid om wat te drinken in Café Restaurant De Ooievaar
Rechts bij hoofdingang op eigen rekening
21.00 – 22.00 u
Receptie voor deelnemers, toeschouwers en gasten. Twee drankjes en snacks.
Organisatie
Dimitri Karagantcheff, voorzitter Haagse Schaakbond
Telefoon
06 – 23 62 63 10

Er zullen twaalf partijen live te volgen zijn via de website, waar ook meer informatie over het evenement te vinden is. De website is via de link onderaan deze pagina te bereiken.

Toeschouwers zijn ook van harte welkom (vanaf 18.00 uur) in het Atrium van het stadhuis.

Toernooi-website | Aanmelden

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.