Anne Haast scoorde haar laatste WGM norm in Wijk aan Zee

Anne Haast scoorde haar laatste WGM norm in de 10e ronde van het Tata Steel Challengers. In deze ronde speelde Anne tegen David Klein. Zij stond slechter in een moeilijk eindspel maar zij verdedigde goed en pakte een benodigd half punt na 133 zetten!

Gefeliciteerd!

Zie meer foto’s van Anne op het Facebook van het Nederlandse damesteam.

4 Comments

  1. Avatar
    paardvanree januari 22, 2015

    Een terecht behaalde derde norm! Wat een vechtlust, daar kan het damesteam nog veel plezier aan beleven!

  2. Avatar
    Hendrikom januari 23, 2015

    Wat ik ervan begrijp is het haar tweede (en in dit geval laatst benodigde) norm, nadat de norm in Noorwegen door het reglement werd opgeschroefd naar een norm over 20 partijen, zoals dat ook bij de GM-norm van David Klein gebeurde op een EK. Dat doet aan haar vechtlust overigens niets af!

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.