Dambacher gaat voor 8e titel

Het BPB Limburg Open is naast het mooiste en leukste schaaktoernooi van Nederland ook al jaren het Limburgs Kampioenschap. Dit jaar zal zich voor het eerst een GM in deze strijd mengen. Martijn Dambacher, trouw speler van Blerick en huidig kampioen van Limburg, heeft namelijk officieel zijn GM-titel behaald! Zal dit zijn score verbeteren, omdat zijn tegenstanders meer ontzag voor hem hebben? Dan kan hij zich misschien voor het eerst meten met de absolute top van het toernooi. Of zijn zijn tegenstanders juist extra gemotiveerd tegen de nieuwbakken GM? In dat geval staat er een leger oude bekenden en jonge talenten te trappelen om de felbegeerde titel over te nemen. Er is maar één manier om te ontdekken hoe deze strijd zich ontwikkelt: 22 t/m 25 mei, Geusselthal, Maastricht.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.