Meerslag voor Dubbelschaak

Het is ongelofelijk spannend in klasse 3H van de KNSB competitie. Voor aanvang van de 5e ronde stonden de eerste vijf teams binnen één matchpunt van elkaar, waarbij de eerste plaats gedeeld werd door drie teams. Na dit weekend is er toch wel wat veranderd. Medekoploper Helmond verloor verrassend kansloos van hekkensluiter WLC en de andere medekoploper De Combinatie verloor van De Giessen en Linge. Door een klinkende 6-2 overwinning van ons op De Drie Torens, die ook in die top 5 stonden, staan we nu plots ongedeeld eerste!

Het was dan ook een gezellige naborrel gisteravond die tot in de vroege uurtjes voortduurde…

De Dubbelschakers waren vooraf wel gewaarschuwd door hun teamcaptain, alhoewel ze zelf waarschijnlijk ook nog wel de match het afgelopen jaar vers op het vizier hadden. We kwamen toen wel heel gelukkig weg. Nu liep het allemaal veel anders. Langzaam maar zeker in het tweede en derde uur van de wedstrijd werd duidelijk dat we met 2 punten naar huis zouden gaan. Er werd degelijk gespeeld en geen enkele Dubbelschaker stond bedenkelijk.

Verslag met veel foto’s en partijen

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.