1e klasse A – 5e ronde: uitslagen, verslagen en indeling

In de 1e klasse A zijn de beste reserves van sg Rijswijk de grote winnaar van de vijfde ronde. Zelf wint de ploeg tijdens een bezoek aan de Scheveningse Ichtuskerk met klinkende cijfers van RSC-Belgisch Park. In het Nationale Schaakgebouw krijgt de formatie een steun in de rug, doordat het vlaggenschip van Haagse Schaakvereniging beide matchpunten bij Het Vierde van sg Discendo Discimus wegsleept.

Met nog twee speelronden te gaan staat de Rijswijkse formatie drie matchpunten los.

Onderaan in de lijst boekt Bobby Fischer/Wassenaar in Scoutingsgebouw Gordongroep de eerste seizoensoverwinning en tilt het aantal matchpunten over die van Pomar heen. Voor de formatie van RSC-Belgisch Park is er met nog twee ronden te gaan de kans om de laatste strohalm te grijpen om degradatie te voorkomen.

Informatie op de hsb-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.