Promotieklasse – 6e ronde: uitslagen, verslagen en indeling

Twee-derde van de competitie-strijd om promotie naar de KNSB-competitie zit er alweer op en er zit een zinderende slotperiode aan te komen. Lijstaanvoerder Promotie moet verrassend een matchpunt afstaan tegen de rode lantaarndragers van Schaakcombinatie HTV. Schaakhuis wint met duidelijke cijfers in de Ichtuskerk in Scheveningen, waardoor dit team na deze zesde ronde evenveel matchpunten heeft met één wedstrijd minder gespeeld.

Kortom: Promotie kan op maximaal dertien punten eindigen na afloop van de slotronde. Schaakhuis zit nog op schema van vijftien punten.

De formatie van Schaakcombinatie HTV bewezen ook zichzelf een dienst met het gelijke spel in Zoetermeer: het is hun eerste matchpunt. Eentje die perspectief biedt voor lijfsbehoud in de Promotieklasse.

Via de uitslagentabel zijn er lezenswaardige verslagen met partijverwerkingen te vinden.

Informatie op hsb-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.