Alexandre Dgebuadze wint vijfde Erasmus Rapidtoernooi

Vlnr: Organisator Jaap van Meerkerk, Alexandre Dgebuadze en voorzitter Frank van Zutphen

Rotterdam, zaterdag 21 februari 2015

Op zaterdag 21 februari vond in Laurens Borgsate het vijfde Erasmus Rapidtoernooi plaats. Onder de deelnemers waren 4 titelhouders: GM Alexandre Dgebuadze, IM Fred Slingerland, FM John van Baarle en FM Adel Omearat. Eerste werd Alexandre Dgebuadze met 6½ uit 7. Tweede Gert-Jan Lobo-van Vliet met 6 uit 7, een gedeelde derde plaats met 5½ uit 7 was er voor Daniel van Loenen, Jan en Henk-Jan Evengroen, Liam Vrolijk deze laatste drie zijn lid van Messemaker 1847 (mijn club en spelen in het Vlaggenschip). Met in totaal 75 deelnemers, een aantal waar je als organisatie trots op kan zijn, en dat waren ze bij Erasmus in de prachtige nieuwe locatie. Er werd gespeeld in een grote groep, zeven ronden Zwitsers. Voor de ratingprijzen worden de spelers in de ochtend van het toernooi naar rating over drie ongeveer even grote groepen verdeeld. Lees meer…..

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.