Onspannende laatste ronde 1B

Voor de slimme lezer, neen er hoort geen t als derde letter in de titel.

Na donderdagavond was vrijdagavond de andere eerste klasse aan de beurt voor de gezamenlijke laatste ronde. Weer in het Postiljonmotel in Haren. Bovenin leek het net zo spannend te kunnen worden als gisteravond. Het enige verschil was dat de nummer twee Lewenborg twee wedstrijdpunten achter stond op koploper Roden (ipv 1) en men moest 3,5 bordpunten overwinnen. Gisteravond bleek dat dat soms toch nog kan zorgen voor een gezonde spanning.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 55 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november 2020 ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.