Deelnemersveld wordt sterker en sterker

Inmiddels heeft al een groot aantal grootmeesters toegezegd acte de présence te geven bij het BPB Limburg Open. Niet alleen de internationale schaaktop weet zijn weg naar Maastricht te vinden, ook nationale schaakgrootheden zullen meestrijden om de prijzen. De nieuwste aanwinst is GM Benjamin Bok (2587), die momenteel 8e staat op de nationale ratinglijst. Na talloze jeugd-NK’s op zijn naam te hebben geschreven, behaalde hij zijn laatste GM-norm in januari 2014. Niet slecht voor iemand van 18 jaar. Sindsdien heeft hij zich ten doel gesteld om alle grote Nederlandse toernooien op zijn naam te schrijven, te beginnen met de belangrijkste: het BPB Limburg Open.

Bok zal de concurrentie aangaan met onder andere de in bloedvorm verkerende titelhouder Erwin l’Ami, voormalig Frans kampioen Christian Bauer en Sipke Ernst, die het toernooi op zijn duimpje kent.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.