Groninger Combinatie wint van Sissa

De Groninger Combinatie vocht voor de laatste kans op handhaving tegen Sissa. Sissa was al veilig speelde niet in de sterkste opstelling maar had wel speciaal voor deze gelegenheid Gawain Jones opgetrommeld. Die moest de afwezigheid van Jorden van Foreest opvangen. Jorden speelde dit weekend in de Bundesliga (zaterdag winst op GM Maiwald 2473 en zondag remise tegen IM Schneider 2487) en op twee plaatsen gelijktijdig zijn lukt niet.

Groninger Combinatie was wel in bijna de sterkste opstelling verschenen. Ik miste alleen Davit Lobzhanidze, maar Sergei Tiviakov was er wel bij, voor de derde keer dit seizoen. Ook Joris Brenninkmeijer was er voor de derde keer bij.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.