Promotieklasse blijft spannend

Van de vier kanshebbers voor het kampioenschap en de twee promotieplaatsen viel Sissa 3 af voor zowel het kampioenschap als de promotieplaatsen. Het duel met koploper Haren/Oostermoer werd met duidelijke cijfers verloren. Alleen Jaap Bosma wist te winnen en wel van Carel Steevensz. Daar kwamen twee remises bij. Maarten Roorda hield verrassend Johan Klinkhammer op remise (of zou dat komen omdat Maarten ook intern bij Oostermoer speelt?). Ook Carl Hoekstra speelde remise (tegen Heinse van Houten). De overige partijen gingen verloren. Ook de topscoorder van de Promotieklasse Casper Rupert verloor. Geen verslag van Sissa, maar ik begreep dat zij zeer modern zijn en dat het verslag via WhatsApp wordt verspreid. Tenslotte zijn zij nog steeds een jeugdsdchaakvereniging. Zie ook Whatsapp populair bij jongeren

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.