Mark Timmermans winnaar Alblasserwaardtoernooi 2015

Mark tijdens zijn eerste ronde

Sliedrecht, zaterdag 18 april 2015

Dit jaar vond voor de 35e keer het populaire schaaktoernooi om het kampioenschap van De Alblasserwaard plaats. Schaakvereniging Sliedrecht nam voor de 28e keer de organisatie voor haar rekening. Vooraf was bekend gemaakt dat de winnaars van groep 1 en 2 een barrage zouden spelen wie er kampioen zou worden. Mark Timmermans (groep 1) en Jan Jaap Janse groep 2 (toernooidirecteur van OKU dat in het weekend van 6 juni wordt gehouden) moesten in een partij van 15 minuten per persoon beslissen wie er dit jaar kampioen van de Alblasserwaard zou worden. Deze beslissingswedstrijd werd, net als vorig jaar, gewonnen door Mark. Hij mag zich weer een jaar Kampioen van de Alblasserwaard noemen. Lees meer…..

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.