Rare laatste ronde promotieklasse

Afgelopen vrijdag werd de laatste ronde van de Promotieklasse gespeeld. Nu staan laatste rondes er wel om bekend dat er soms rare dingen gebeuren, maar zo gek als dit jaar heb ik het niet vaak meegemaakt.

Het begon er al mee dat twee teams om kwart voor acht nog niet aanwezig waren en daarbij één van de kanshebbers op promotie.Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.