Fotoverslag 20e VINK Top 12 toernooi bij Sv De IJssel

Gerard van der Wouden (voorzitter van SV De IJssel) zet alle deelnemers aan de borden

Moordrecht, zaterdag 16 mei 2015

In 1996 startte schaakvereniging De IJssel met het eerste Top 12 toernooi. Toen telde het toernooi twaalf deelnemers, die streden om de titel van beste schaker van de Zuidplasregio. Mede dankzij de sponsoring door Bouwbedrijf Frans Vink & Zn uit Moordrecht is het toernooi, inmiddels negentien jaar later, uitgegroeid tot een schaakfestival met 64 deelnemers. Die deelnemers wonen allen in de Zuidplasregio of spelen bij de aldaar gevestigde schaakverenigingen t.w. Moerkapelle, Nieuwerkerk a/d IJssel, de Waddinxveense Schaakvereniging en het Moordrechtse De IJssel. Ik was er net als de vorige jaren bij en maakte de onderstaande fotoreportage. Veel plezier met dit naslagwerk. Lees meer…..

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.