Corporate Casting Says Yes 2 Chess!

Nederlands Kampioenschap

Op zaterdag 4 juli vinden in Amsterdam de opening en loting plaats van het NK Algemeen en het NK Dames. Een sterk deelnemersveld op een mooie locatie, The Manor Hotel Amsterdam – Hampshire Eden. Met interessante nevenactiviteiten.

Casting Chess Kids

Tegelijkertijd is op zaterdag 4 juli in Amsterdam de eerste nevenactiviteit van het succesvolle landelijke project ‘Say Yes 2 Chess!’ waarvoor al bijna 4000 aanmeldingen ontvangen zijn. Een aantal kinderen van verschillende deelnemende basisscholen zullen worden uitgenodigd voor het Casting Chess Kids Event , een invitatietoernooi dat gehouden zal worden in de ‘Herenstaete’ aan de Herengracht. Daarnaast wordt voor genodigden en begeleiders een simultaan georganiseerd tegen een talentvolle jeugdspeler.

Dit is een initiatief van Corporate Casting in samenwerking met de Stichting Het SchaaKKasteeL.

Lees meer ….

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.